Zelf een website voor uw bedrijf samenstellen

Geplaatst op 26-09-2023

Categorie: Computer en internet

Als ondernemer is het niet heel moeilijk om uw eigen zakelijke website te maken. Met de juiste software kunt u uw website wijzigen naarmate uw bedrijf groeit en naarmate uw bedrijf verandering doormaakt. Het content management systeem is een in PHP geschreven systeem, waarbij u via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen op uw zakelijke site kunt doorvoeren.

Het grote voordeel van een website voor uw bedrijf is dat u met een bedrijfswebsite online beter zichtbaar bent. Op ieder moment van de dag kunnen klanten uw site raadplegen voor informatie over uw bedrijf en de producten en diensten die uw bedrijf levert. Het CMS systeem van Vrolijk Internet Services stelt u in staat om producten en diensten zodanig aan te bieden, dat een klant direct online kan betalen voor het bestelde product of de bestelde dienst.

De beheeromgeving kan onder andere worden gebruikt om pagina’s toe te voegen of instellingen (zoals de op de site gebruikte lay-out en kleuren) te wijzigen. Meer over de functies die in het CMS systeem zitten, kunt u vinden op de site van Vrolijk Internet Services. Zo vindt u op de website een online handleiding waarin alle functies van het content management systeem uitgebreid worden beschreven.

Er is de mogelijkheid om te adverteren met Google Adwords, zodat u extra bezoekers naar uw website kunt toetrekken. Op de site kunnen deze bezoekers naar betalende klanten worden geconverteerd. Omdat de klanten direct op de site diensten en producten kunnen bestellen en daarbij direct online kunnen betalen, heeft u met uw zakelijke site de mogelijkheid om op ieder moment van de dag geld te verdienen.

Er zijn verschillende lay-outs voor het content management systeem verkrijgbaar. Binnen alle lay-outs of thema’s die met het script kunnen worden gebruikt, is het mogelijk om de kleuren van de verschillende onderdelen van uw site aan te passen.