Op een eenvoudige wijze uw eigen webwinkel beginnen

Geplaatst op 26-09-2023

Categorie: Computer en internet

Een eigen webwinkel beginnen is eenvoudig te doen met het PHP Webshop script dat is ontwikkeld door Vrolijk Internet Services. Dit is een script dat wordt geleverd met een uitgebreid beheerpaneel waarmee u eenvoudig wijzigingen binnen uw webwinkel kunt aanbrengen.

U kunt het script samen met webhosting aanschaffen maar het is ook mogelijk om het script los te kopen en op uw eigen hostingpakket te installeren. Meteen na het kopen van het script, zult u toegang krijgen tot de pagina waar u de benodigde bestanden van het script kunt downloaden. Met een FTP-programma kunt u het script op een webserver plaatsen. De exacte stappen die daarvoor nodig zijn, kunt u vinden in de handleiding van het script die te vinden is op de website van Vrolijk Internet Services.

Het script is eenvoudig aan Mollie te koppelen, zodat betalingen direct online kunnen worden verwerkt. Nadat er door een klant artikelen in uw online winkel zijn besteld en het betalingsproces succesvol is doorlopen, ontvangt u een e-mail met daarin alle gegevens die nodig zullen zijn om de spullen naar de klant te versturen.

Heeft de klant nog geen account, dan zal deze bij de eerste bestelling worden aangemaakt. Van dit account zal de klant automatisch de inloggegevens per e-mail ontvangen. Ook zal de klant de factuur direct per e-mail ontvangen wanneer de bestelling met een succesvolle betaling definitief wordt gemaakt. Ook kan de klant zijn facturen opvragen door in te loggen met zijn account en naar het factuuroverzicht te gaan. De facturen die worden aangemaakt kunt u zelf als beheerder ook eenvoudig opvragen binnen het beheerpaneel.

Er zijn verschillende uitbreidingen en lay-outs waarmee u het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services kunt uitbreiden. Alle informatie over de verschillende mogelijkheden van het PHP Webshop script kunt u op de site van Vrolijk Internet Services vinden.